Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمد طالب‌پور درباره وضع بیمارستان سینا تهران در مقابله با کرونا، افزود: هرچند اکثر این افراد بهبود پیدا می‌کنند، اما شیوع بیماری حتی از محاسبه ما نیز خارج شده؛ به شکلی که شاید روزانه در حال تغییر است.

اخبار اجتماعی - او بیان کرد: این بیمارستان حدود ۵۰۰ تخت دارد که همواره اشغال است و بیماران مختلفی در آن‌ها بستری هستند و در زمان حاضر ۱۴۰ تخت بیمارستان سینا به بیماران کرونایی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش آی سی یو بیمارستان سینا، ۳۰ تخت اشغال شده و اورژانس نیز همواره شلوغ است.

پزشکان و پرستاران پای کار هستند

رییس بیمارستان سینا تهران گفت: موجی بین بیماران کرونایی و غیرکرونایی وجود دارد. پزشکان و پرستاران با وجود خستگی و فشار‌های مالی با استفاده از تمامی امکانات و تجهیزات پای کار هستند و این افتخاری است که می‌توان بیان کرد.

به گفته او، خیرین نیز با وجود طولانی شدن این مشکل، به کمک بیمارستان آمده‌اند و در زمینه تجهیزات کمبود نداریم، اما مشکل این است که دیگر تختی نداریم که بستری کنیم. گاهی ضریب اشغال ما ۱۱۰ و ۱۲۰ درصد می‌شود. این هجوم بیماران کرونایی و غیرکرونایی مدیریت را دشوارتر کرده است.

ابتلای سنین پایین‌تر به کرونا

خسرو صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران اظهار کرد: شدت بیماری افزایش پیدا کرده و حتی ابتلای سنین پایین‌تر را هم بیشتر از گذشته می‌بینیم. نسبت به اردیبهشت و خردادماه افزایش چشمگیر بیماری را داریم و بدحالی بیماران نیز افزایش یافته است.

میزان ابتلا به کرونا در پرسنل مجتمع بیمارستانی امام خمینی

او افزود: در شرایط کنونی بیش از ۶۰۰ تخت به بیماران غیرکرونایی اختصاص پیدا کرده و خدمات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در تمام رشته‌های تخصصی به بیماران ارائه می‌شود. این دو جبهه بیماران کرونایی و غیرکرونایی کار را دشوارتر کرده است. اگر این شدت مراجعه بیماران کرونایی افزایش پیدا کند، قدر مسلم، ما هم در ارائه خدمت دچار مشکلاتی خواهیم شد.

او درباره میزان ابتلای پرسنل این بیمارستان به ویروس کرونا بیان کرد: تعداد ابتلای پرسنل ما افزایش چشمگیری داشته و یکی از اساتید ما و سه نفر از کادر درمان در آی سی یو بستری هستند؛ هرچند حال عمومی خوبی دارند، اما تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

وضع بیمارستان فیروزگر تهران

فرهاد زمانی رییس بیمارستان فیروزگر تهران اظهار کرد: بیمارستان فیروزگر نیز به شکل شدیدی درگیر این بیماری است. در حدود ۲۰۰ تخت این بیمارستان را بیماران کرونایی اشغال کرده اند که ۷۰ نفر در آی سی یو هستند و ۱۵ نفر زیر دستگاه تنفسی قرار دارند. با توجه به روند افزایش مراجعه به بیمارستان، بخش‌های دیگر نیز به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است.

او ادامه داد: مسیری که برای بیماران کرونایی انتخاب شده، اختلالی برای خدمت رسانی به بیماران غیرکرونایی ایجاد نمی‌کند و خدمت رسانی به سایر بیماران نیز انجام می‌شود.

زمانی گفت: خواهش ما این است که مردم رعایت کنند، زیرا هم پرسنل بیمارستان خسته شده‌اند و هم نمی‌توانیم در برخی مواقع به سایر بیماران دیابتی یا سرطانی خدمات ارائه بدهیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اورژانس بیماران کرونایی بیمارستان فیروزگر اورژانس بیمارستان فیروزگر کرونا در ایران بیماران کرونایی بیماران کرونایی بیمارستان سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد

میثم پرهیخته مدیر پایانه خسروی در غرب کرمانشاه گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته که پارسال اربعین توسط بازرسان مستقر در مرز‌های اربعینی صورت گرفت، خسروی به عنوان اصلی ترین، قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین مسیر برای تردد زائران به عتبات عالیات بیشترین رضایتمندی را توسط زائران کسب کرده و از نظر خدمات و امکانات در بین مرز‌ها رتبه اول را به دست آورد از این رو امسال مورد اقبال بیشتر زائران خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع با میانگین تردد روزانه بیش از یک هزار نفر بیش از ۴۰ هزار زائر از این مرز رسمی عازم عتبات عالیات شده و یا به کشورمان بازگشته اند که در ایام پایانی هفته و برخی روز‌های تعطیل میانگین تردد‌ها به روزانه حدود ۲ هزار نفر نیز می‌رسد.

وی اظهار کرد: هم اکنون تردد زائران از مرز خسروی به صورت شبانه روزی است و تمام امکانات و زیرساخت‌ها و شرایط برای تردد زائران در این مرز فراهم است از این رو هر ساعتی که زائران به مرز مراجعه کنند می‌توانند عازم عراق شده و یا از این مرز به کشور بازگردند.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: پارسال در مجموع یک میلون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند و پیش بینی‌ها حکایت از افزایش ۵۰ درصدی زائران از این مرز دارد به گونه‌ای که ما آمادگی پذایریی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر را داریم.

پرهیخته ادامه داد: طرح توسعه پارکینگ ها، سایبان‌ها و گیت‌های ورود و خروج در مرز خسروی و منذریه عراق سال گذشته انجام شد و امسال نیز تا پیش از اربعین بازهم توسعه پارکینگ‌ها و انجام سایبان در مرز منذریه را در دستور کار داریم تا بتوانیم شرایط خوبی را برای میزبانی از زائران در این مرز قدیمی و باسابقه برای سفر امن و راحت زائران فراهم کنیم.

او گفت: احداث و نصب ۱۲ هزار متر سایبان با جت فن و مه پاش، ۸۸ گیت پذیرش زائران در ۲ مرز خسروی و منذریه (عراق)، افزایش امکانات رفاهی و بهداشتی با احداث سرویس‌های بهداشتی و توسعه و تجهیز پایانه خسروی و همچنین آسفالت راه‌های منتهی به مرز و ۲ بانده شدن لاین رفت و برگشت جاده‌های کرمانشاه تا مرز خسروی بخشی از اقدام‌های صورت گرفته در مرز خسروی طی پارسال بود.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: امنیت کامل در مسیر منذریه تا شهر‌های زیارتی کشور عراق نیز برقرار است و زائران می‌توانند با خیال آسوده این مسیر را که نزدیکترین مرز با بغداد و کربلای معلی است؛ انتخاب کنند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرز‌های کشورمان با شهر‌های زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می‌گرفت.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

با توجه به رضایتمندی زائران در مرز خسروی، به طور یقین شاهد افزایش زائران در این مرز خواهیم بود و این افزایش نیازمند زیرساخت‌های لازم است که فضا‌های جدیدی را ایجاد کنیم که باید در ایجاد پارکینگ، پایانه‌های مسافری و افزایش فضا‌های رفاهی زائرین برنامه‌ریزی ویژه صورت گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • فیلم| حق مسکن افزایش پیدا کرد؟
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • ثبت ۵۳ میلیمتر بارش در در لیرابی
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است